Ποιοί Είμαστε


Η εταιρεια Αντώνης  Πρασσάς–  INTERoffice ιδρύθηκε το 1997 από τον Αρχιτέκτονα Δημήτρη Πρασσά και ασχολείται με την μελέτη, κατασκευή και τον εξοπλισμό επαγγελματικών / γραφειακών χώρων. Καθώς και με service καθισμάτων και επίπλων γραφείου. 

Η επιστημονική γνώση του αντικείμενου και η συνεχής επαφή με οίκους του  εξωτερικού είναι η υποδομή της INTERoffice για την εκτέλεση οποιουδήποτε έργου, με στόχο την υψηλή αισθητική και την άψογη χωροοργάνωση. Όλα αυτά μαζί με  τις αυστηρές επιλογές πρώτων υλών και το σύγχρονο design αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. 

Η σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας μας είναι στην διάθεσή σας για να μελετήσει την δική σας περίπτωση και να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση.

SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.